Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: IOS deployment issue after hot fix.



Permlink Replies: 1 - Last Post: Jan 10, 2015 5:30 PM Last Post By: Douglas Rudd
Stev Warby

Posts: 50
Registered: 10/19/14
IOS deployment issue after hot fix.
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jan 10, 2015 12:04 PM
Delphi xe 7. Xcode 6.1
I have added xcode 7.1 simulator to xcode
I have applied the hotfix from here :

http://community.embarcadero.com/index.php/blogs/entry/paserver-hotfix-for-delphi-xe7-and-rad-studio-xe7-to-support-ios-7-1-simulator-in-xcode-6

Connection refused. Platform Server version mismatch expecting version 6.1.2.36.

terminal shows Platform Assistant Server Version 6.0.2.32

The connection was working fine (apart from the simulator firing up but the app closing down).

I presume I need to downgrade the pa server on the windows machine.

Where do I find it please?

Thanks

Edited by: Stev Warby on Jan 10, 2015 12:10 PM

Douglas Rudd

Posts: 314
Registered: 5/16/97
Re: IOS deployment issue after hot fix.
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jan 10, 2015 5:26 PM   in response to: Stev Warby in response to: Stev Warby
Stev Warby wrote:
I presume I need to downgrade the pa server on the windows machine.

Don't you mean you need to upgrade the PA Server on the Mac?
The new PAServer file should be in the Delphi XE 7.1 upgrade files.
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02