Watch, Follow, &
Connect with Us

Please visit our new home
community.embarcadero.com.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: TQuery stopped working



Permlink Replies: 1 - Last Post: May 31, 2014 1:29 PM Last Post By: John MacDonald
John MacDonald

Posts: 179
Registered: 3/22/98
TQuery stopped working
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: May 31, 2014 10:34 AM
TQuery stopped working on one of my machines. Not sure where the setting is to fix it.

Recently I was starting to experiment with the BDE on Windows 7. ( yes we are moving )
The query was working. Now we get an error. This is annoying....

Query is trying to setup a temp file in the Win32 directory. Of course it does not have permission to do this.
How do we set the proper directory?

Anyone?

John


--
JMAC out

John MacDonald

Posts: 179
Registered: 3/22/98
Re: TQuery stopped working
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: May 31, 2014 1:29 PM   in response to: John MacDonald in response to: John MacDonald
Hello Everyone

I found out that TQuery needs a session now.
the session needs to be pointing to a non protected directory and then things are fine.

there must be a place to identify the default session?

Can anyone help?


John MacDonald wrote:
TQuery stopped working on one of my machines. Not sure where the setting is to fix it.

Recently I was starting to experiment with the BDE on Windows 7. ( yes we are moving )
The query was working. Now we get an error. This is annoying....

Query is trying to setup a temp file in the Win32 directory. Of course it does not have permission to do this.
How do we set the proper directory?

Anyone?

John


--
JMAC out


--
JMAC out
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02