Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: Seattle 10 Update 1 - Help function missing



Permlink Replies: 3 - Last Post: Aug 1, 2016 1:11 AM Last Post By: Christina Peter
Christina Peter

Posts: 3
Registered: 7/6/16
Seattle 10 Update 1 - Help function missing
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jun 6, 2016 5:17 AM
Hello,
since installing the Update 1 for RAD Studio Seattle, there is no help function for the core packages. It works for all third-party components.
Pressing F1 results in a windows with the message „1146: Table 'wikidb.wiki_shared_user_properties' doesn't exist (localhost)“.

I already reinstalled the IDE.
Christina Peter

Posts: 3
Registered: 7/6/16
Re: Seattle 10 Update 1 - Help function missing
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jul 5, 2016 2:49 AM   in response to: Christina Peter in response to: Christina Peter
push
Norbert Holtheide

Posts: 1
Registered: 4/1/16
Re: Seattle 10 Update 1 - Help function missing
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jul 28, 2016 1:58 AM   in response to: Christina Peter in response to: Christina Peter
I have the same Problem. What was your solution?
Christina Peter

Posts: 3
Registered: 7/6/16
Re: Seattle 10 Update 1 - Help function missing
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Aug 1, 2016 1:11 AM   in response to: Norbert Holtheide in response to: Norbert Holtheide
Norbert Holtheide wrote:
I have the same Problem. What was your solution?

I have no solution yet.
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02