Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: XE6 Throws an AV upon closing


This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 1 - Last Post: May 26, 2015 9:15 AM Last Post By: quinn wildman
Len Yates

Posts: 17
Registered: 5/30/98
XE6 Throws an AV upon closing  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: May 26, 2015 8:57 AM
I've been using XE6 for quite some time. Suddenly today it began throwing an AV each time I close it. The AV occurs in rtl200.bpl at 0000F1F0. How can I fix this? I see that a bug-fixing upgrade is available for XE6 and maybe I need to get that. I tried downloading it but was denied. Can't imagine why I would not be authorized to obtain that.
quinn wildman

Posts: 856
Registered: 12/2/99
Re: XE6 Throws an AV upon closing  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: May 26, 2015 9:15 AM   in response to: Len Yates in response to: Len Yates
Len Yates wrote:
I tried downloading it but was denied. Can't imagine why I would not be authorized to obtain that.

Because you logged into a different account than used to register your
product. I suggest you look at your list of registered products on
membership services. I expect XE6 will not be listed.

If you create a case at http://support.embarcadero.com/forms we can help
get your credentials straight.
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02