Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: Any one see this error on Android: http/1.1 500 internal server error


This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 2 - Last Post: Nov 11, 2014 10:43 AM Last Post By: Hugvis Hugvis
Hugvis Hugvis

Posts: 2
Registered: 11/18/01
Any one see this error on Android: http/1.1 500 internal server error  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Nov 6, 2014 10:33 AM
On Anroid and only on Android:
Im using SOAP originally imported by wizard
It's work fine in deployed with XE5 but not in XE7. This error came up: "http/1.1 500 internal server error"

Anyone see this before in XE7 ??

Best rg. Olafsson
Markus Humm

Posts: 5,113
Registered: 11/9/03
Re: Any one see this error on Android: http/1.1 500 internal server error  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Nov 8, 2014 6:51 AM   in response to: Hugvis Hugvis in response to: Hugvis Hugvis
Am 06.11.2014 19:33, schrieb Hugvis Hugvis:
On Anroid and only on Android:
Im using SOAP originally imported by wizard
It's work fine in deployed with XE5 but not in XE7. This error came up: "http/1.1 500 internal server error"

Anyone see this before in XE7 ??

Best rg. Olafsson

Hello,

is it possible to record the data sent to and from the server at some
point? You could compare then what your XE5 app sends and what the XE7
app sends.

Greetings

Markus
Hugvis Hugvis

Posts: 2
Registered: 11/18/01
Re: Any one see this error on Android: http/1.1 500 internal server error  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Nov 11, 2014 10:43 AM   in response to: Markus Humm in response to: Markus Humm
Hi

Situation is something like this:

I create firemonkey application in Delphi XE7 Trial on Windows.
I use WSDL to import WS from: "http://perseus.skyrr.is:7793/BiFjarvisWs/BiFjarvisWsSoapHttpPort?WSDL"
Then i call:
...
var
BIWs: BiFjarvisWs;
ArUser: getUsersResponse; // Array_Of_User;
begin

BIWs := GetBiFjarvisWs(False);

// This call with GetUsers, trigger internal server error on the spot
// Note this is not a actual correct value of parameters but make no difference at all with correct one.
ArUser := BIWs.getUsers( '05', '192168100999', '0392j32', '000000000000');

end;

This very same source code has work for years on Win and Android with Delphi up to XE6.
I did try this also on Android with no Wfi or other network at all and then get other error accordingly to lack of network connection.
I also try to trace in Debug mode on Android revealed no data was received from serrver. It appear this error is triggered before WS call get to server

b.r.g. Hjalmar.

Markus Humm wrote:
Am 06.11.2014 19:33, schrieb Hugvis Hugvis:
On Anroid and only on Android:
Im using SOAP originally imported by wizard
It's work fine in deployed with XE5 but not in XE7. This error came up: "http/1.1 500 internal server error"

Anyone see this before in XE7 ??

Best rg. Olafsson

Hello,

is it possible to record the data sent to and from the server at some
point? You could compare then what your XE5 app sends and what the XE7
app sends.

Greetings

Markus
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02