Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: when i try to load a app with application loader getting: ERROR ITMS-9000:



Permlink Replies: 3 - Last Post: Oct 15, 2014 10:50 PM Last Post By: John Frazier
Zivota Milic

Posts: 35
Registered: 4/4/08
when i try to load a app with application loader getting: ERROR ITMS-9000:
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Sep 28, 2014 10:43 AM
ERROR ITMS-9000: invalid segment alignment. This app does not have a proper segment alignment and should be rebuilt with the last version of xcode.
Brian Hamilton ...

Posts: 556
Registered: 10/14/04
Re: when i try to load a app with application loader getting: ERROR ITMS-9000:
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Sep 28, 2014 11:16 AM   in response to: Zivota Milic in response to: Zivota Milic
Zivota Milic wrote:
ERROR ITMS-9000: invalid segment alignment. This app does not have a proper segment alignment and should be rebuilt with the last version of xcode.

already 3 other threads about this...
its a change made by apple all of a sudden
and there is likely needing to be a hot fix for Delphi
(other compilers are affected as well)
John Frazier


Posts: 726
Registered: 2/17/00
Re: when i try to load a app with application loader getting: ERROR ITMS-9000:
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Sep 30, 2014 10:14 PM   in response to: Zivota Milic in response to: Zivota Milic
Zivota Milic wrote:
ERROR ITMS-9000: invalid segment alignment. This app does not have a proper segment alignment and should be rebuilt with the last version of xcode.

See my post here: https://forums.embarcadero.com/thread.jspa?threadID=108736&tstart=0#671358
--
John Frazier (Embarcadero Newsgroup Admin)
John Frazier


Posts: 726
Registered: 2/17/00
Re: when i try to load a app with application loader getting: ERROR ITMS-9000:
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Oct 15, 2014 10:50 PM   in response to: John Frazier in response to: John Frazier
John Frazier wrote:
Zivota Milic wrote:
ERROR ITMS-9000: invalid segment alignment. This app does not have a proper segment alignment and should be rebuilt with the last version of xcode.

See my post here: https://forums.embarcadero.com/thread.jspa?threadID=108736&tstart=0#671358

Check back on this thread I posted above... fix posted.
--
John Frazier (Embarcadero Newsgroup Admin)
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02