Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: LoadNewResourceModule and error "tFrxpreviewForm not found" for FastReport



Permlink Replies: 2 - Last Post: Jun 7, 2014 6:33 AM Last Post By: Stefan Stefanov
Gino Taccone

Posts: 2
Registered: 5/10/02
LoadNewResourceModule and error "tFrxpreviewForm not found" for FastReport
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Oct 1, 2013 12:59 AM
Hi
I have a Delphi xe3 application in multilanguage version.
I have added reinit.pas to my application and create App.Eng without problem but when I debug....I have and "tFrxpreviewForm not found" error!

Obviously I have added code
if LoadNewResourceModule(2057) <> 0 then
ReinitializeForms();
and just when the language selected is English my application go in error.

Someone has idea for resolve this situation?

Thanks for your attention.
Paul Gursky

Posts: 13
Registered: 7/6/11
Re: LoadNewResourceModule and error "tFrxpreviewForm not found" for FastReport
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Oct 4, 2013 11:53 AM   in response to: Gino Taccone in response to: Gino Taccone
Add all FR's dfm files to language resources and update them
Gino Taccone wrote:
Hi
I have a Delphi xe3 application in multilanguage version.
I have added reinit.pas to my application and create App.Eng without problem but when I debug....I have and "tFrxpreviewForm not found" error!

Obviously I have added code
if LoadNewResourceModule(2057) <> 0 then
ReinitializeForms();
and just when the language selected is English my application go in error.

Someone has idea for resolve this situation?

Thanks for your attention.
Stefan Stefanov

Posts: 1
Registered: 3/4/03
Re: LoadNewResourceModule and error "tFrxpreviewForm not found" for FastReport
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jun 7, 2014 6:33 AM   in response to: Paul Gursky in response to: Paul Gursky
Hi,
I have the same problem as the previous user.
I've added frx.... modules in the USES section but the problem still exists. Could you please advise me how exactly I could add the FastReport files into the language resource.
Thank you in advance for your cooperation.

Paul Gursky wrote:
Add all FR's dfm files to language resources and update them
Gino Taccone wrote:
Hi
I have a Delphi xe3 application in multilanguage version.
I have added reinit.pas to my application and create App.Eng without problem but when I debug....I have and "tFrxpreviewForm not found" error!

Obviously I have added code
if LoadNewResourceModule(2057) <> 0 then
ReinitializeForms();
and just when the language selected is English my application go in error.

Someone has idea for resolve this situation?

Thanks for your attention.
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02