Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help


User Profile for Kris G
Kris G
 
 
Name: Kris G  
Registered: Dec 15, 2013
Total Posts: 5
Total Questions: 2 (2 unresolved)
 
   


Recent Messages: Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums
Re: TListView Extended ASCII Characters not showing up
 
C++Builder » VCL » Using Components, Dec 10, 2015
The picture has been posted in attachments with the same name as this thread + Attachment: https://...
TListView Extended ASCII Characters not showing up Attachment
 
Attachments, Dec 10, 2015
This is the output that I'm now getting.
Re: TListView Extended ASCII Characters not showing up
 
C++Builder » VCL » Using Components, Dec 10, 2015
Heh...trust me, I know this is weird and that's why I'm absolutely stumped. Everything you're sayin...
Re: TListView Extended ASCII Characters not showing up
 
C++Builder » VCL » Using Components, Dec 9, 2015
Add(); for (int i=1; iAdd(UTF8String("FÑÙ")); } } I got something even weirder displayi...
TListView Extended ASCII Characters not showing up
 
C++Builder » VCL » Using Components, Dec 9, 2015
Add(); for (int i=1; iAdd("FÑÙ"); } } Instead, it displays FÃ'Ù. There are other form...
 

Recent Questions:
TListView Extended ASCII Characters not showing up Attachment
 
Attachments, Dec 10, 2015
This is the output that I'm now getting.
TListView Extended ASCII Characters not showing up
 
C++Builder » VCL » Using Components, Dec 9, 2015
Hi all, I'm trying to fix a bug where a TListView subitem needs to be able to properly display ex...
 

Server Response from: ETNAJIVE02