Watch, Follow, &
Connect with Us

For forums, blogs and more please visit our
Developer Tools Community.


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Thread: Form not showing up!


This question is not answered. Helpful answers available: 2. Correct answers available: 1.


Permlink Replies: 1 - Last Post: Jul 17, 2014 10:52 AM Last Post By: Remy Lebeau (Te...
Mohammad Alsharif

Posts: 36
Registered: 6/29/14
Form not showing up!  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jul 17, 2014 5:49 AM
Hi There,

I am building an application using C++ XE5, the project is compiling and the form appears at the end, but when I use a third-party
library and call "any" method declared in it, then the project just compiles successfully but without showing the form (the GUI).

Any idea what can be done?

Thanks in advance
Remy Lebeau (Te...


Posts: 9,447
Registered: 12/23/01
Re: Form not showing up!  
Click to report abuse...   Click to reply to this thread Reply
  Posted: Jul 17, 2014 10:52 AM   in response to: Mohammad Alsharif in response to: Mohammad Alsharif
Mohammad wrote:

I am building an application using C++ XE5, the project is compiling
and the form appears at the end, but when I use a third-party
library and call "any" method declared in it, then the project just
compiles successfully but without showing the form (the GUI).

This is not a Graphics issue. You should repost in the VCL forum. And you
need to provide more information. What kind of library is it? Are you calling
into the library before/while the Form is created? As it stands, there is
no way to diagnose your problem with the limited info you have provided so
far.

--
Remy Lebeau (TeamB)
Legend
Helpful Answer (5 pts)
Correct Answer (10 pts)

Server Response from: ETNAJIVE02